Bedrijfsfeesten

Een goede locatie vinden voor een bedrijfsfeest, personeelsuitje of receptie is niet altijd eenvoudig. De catering, het personeel en de ambiance zijn bepalend voor het verloop van een evenement. Bekijkt u onze all-in arrangementen (inclusief drank), of buffetten.

De Heeren  is de ideale gelegenheid voor elke gelegenheid. U kunt bij ons terecht met feesten van 20 tot 550 personen.Parkeergelegenheid is er aan de overkant en voor de Heeren zelf.  Ook is er een goede verbinding met het openbaar vervoer  . Op 50 meter afstand stopt de bus die direct vanuit centraal station Alkmaar rijdt .De Heeren Heerhugowaard  ligt op 7 kilometer van Alkmaar. Indien gewenst regelen wij busvervoer, of een overnachting voor uw gasten.

Wij kunnen ook de organisatie van een heel dagprogramma voor onze rekening nemen. Met diverse  mogelijkheden om ook overdag aan uw bedrijfsfeest een originele en/of actieve invulling te geven.

Entertainment

Voor elk denkbare vorm van entertainment, van pianist, drive-in show, presentator tot orkest, werken wij samen met diverse collega’s entertainment verhuur en door onze goede contacten kan dat nog wel eens in uw voordeel uitpakken