De Heeren All-in Arrangementen

Om niet voor verrassingen komen te staan na het geven van een feest heeft de heeren met u mee gedacht en een paar goede all-in arrangementen voor u samengesteld.
Alle arrangementen zijn gebaseerd op 4.5 uur. Het arrangement “de Heeren  standaard” zal aan de basis staan van alle andere arrangementen.

Arrangement De Heeren

Dit arrangement is de basis voor elk feest 4,5 uur lang leggen we u en uw gasten in de watten. Gedurende het hele feest serveren we koffie, thee, fris, bier, wijn en binnenlands gedistilleerd. Mocht u uw gasten ook willen trakteren op buitenlands gedistilleerde drankjes, dan zal dit appart afgerekend moeten worden. Ook de luxe hapjes zullen niet ontbreken bij dit arrangement. Er zal 6  keer een luxe  hapje worden verzorgd.  Een mooi arrangement om uw feestavond tot een succes te maken. Mocht u toch iets extra’s willen, dan kunt u de volgende arrangementen zien als aanvulling op deze basis.

Arrangement De Heeren special

Ter aanvulling van het arrangement “De Heeren standaard” zal bij special een leuke aanvulling zijn.
–    U ontvangt u gasten met een vrolijke prosecco
–    Tijdens uw feest krijgen u gasten nog saté “de Heeren” ( 2 stokjes saté incl. kroepoek en 2 stukjes stokbrood) een lekker extra tussendoortje
De special is een mooi arrangement als u net iets extra’s wilt doen  voor uw gasten.

Arrangement De Heeren VIP

Het Vip arrangement is een luxe arrangement .
Naast alle extra’s bij het arrangement special. Is er bij dit luxe arrangement het volgende als extra:
–    Keuze uit alle soorten dranken dus ook buitenlands gedestilleerd
–    Het arrangement duur 4  uur.
Het arrangement heet ook niet voor niets VIP, u en uw gasten worden als ware VIP behandeld.

DJ met Drive in Show

EXTRA: bij alle arrangementen zal de Heeren de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van de DJ met Drive in Show waar de Heeren een samenwerkingsverband mee heeft, u ontvangt bij het gelijktijdig boeken van de DJ met Drive in Show een korting van  bijna 50%!  Dit heeft voor u een voordeel van € 200,- *( normale prijs drive in show € 600,-)

DJ met Drive in Show

Arrangement De Heeren

Arrangement De Heeren special