Even voorstellen…

Welkom op de site van Grand café de Heeren.

Een schitterende locatie die vele mogelijkheden biedt.

Waar we naar streven is dat iedereen zich thuis voelt. Dit doen we door middel van het creëren van een huiskamer sfeer met veel gezelligheid en warmte. De oude kroonluchters aan het plafond of oude fotolijstjes aan de wanden geven al aan dat het een echt authentiek grand café is.

Historie

De lokatie heeft veel historie. Vooral de naam “De heer van Jericho” is wel bekend bij de meeste mensen. Voorheen kwamen veel mensen uit de regio hier al heen voor de gezellige avonden en dat vindt je nu helemaal terug bij De Heeren.

De Heeren heeft zich gevestigd begin mei 2010 en kijkt ook na de nieuwbouw en inrichting van het pand in 2012 zeer tevreden terug over het resultaat.

Feestjes

Alles is dan ook mogelijk, naast het gezellige café gedeelte bij de open haard is er een (mobiele) tussenwand ingemaakt, zodat er aan de ouderwetse boekenkast zijde ook besloten feestjes gegeven kunnen worden. Deze zijde heeft ook een eigen entree en een mooi terras in de zomer. Door de mobiele tussenwand is het mogelijk om een goede sfeer te creëren bij kleine groepen maar is het ook mogelijk om grotere groepen te verwelkomen.

Walking Diner

Het verzorgen van warme & koude buffetten is mogelijk maar iets geheel nieuws is het Walking Diner. Een zeer leuk concept en weer eens wat anders dan wat u gewend bent.

Kortom Grand café de Heeren is een bedrijf met diverse mogelijkheden van feesten & bedrijfsborrels tot broodtafels & thema feesten. Groepen van 20 tot 225 personen, wij regelen graag het gehele traject voor u van de muziek tot de aankleding van de ruimte.