Feestlocatie

Een goede locatie vinden voor een verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje of receptie is niet altijd eenvoudig. De catering, het personeel en de ambiance zijn bepalend voor het verloop van het feest.

De Heeren biedt de ideale feestlocatie voor elke gelegenheid. U kunt bij ons terecht voor een feest van 20 tot 550 personen. Parkeergelegenheid is er aan de overkant en voor de Heeren zelf. Ook is er een goede verbinding met het openbaar vervoer. Op 50 meter afstand stopt de bus die direct vanuit centraal station Alkmaar rijdt. De Heeren Heerhugowaard ligt op 7 kilometer van Alkmaar. Indien gewenst regelen wij busvervoer of een overnachting voor uw gasten.

Wij kunnen ook de organisatie van een heel dagprogramma voor onze rekening nemen. Met diverse mogelijkheden om ook overdag aan uw bedrijfsuitje een originele en/of actieve invulling te geven.

Wilt u uw feestje geven bij De Heeren? U kunt ons bereiken op 06-23 830 378, info@grandcafedeheeren.nl of via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Arrangement

Voor elke gelegenheid bieden wij een arrangement aan. Bekijk hieronder onze verschillende arrangementen. Een arrangement op maat? Neem dan contact met ons op.

 

Onze arrangementen

De Heeren

De Heeren Special

De Heeren VIP